Contact

Neem gerust contact op voor (vrijblijvende!) offertes, vragen of opmerkingen via onderstaande gegevens:

Ernst Witte – Ernst Kookt (btwnr: NL187081736B01, per 01/01/2020 btw-id: NL002089402B69, kvk nummer: 02096572)
Korreweg 104,  9715AH Groningen, Telefoon: 06 – 4306 1974, Mail: ernstkookt@home.nl

Gediplomeerd kok, in bezit van leermeesterschap. Tevens in bezit van Sociale Hygiëne, BHV en ik werk uiteraard volgens HCCP-richtlijnen en met allergenenlijsten.

ERNST-BAARD
Ik ben Ernst Witte. Geboren op Texel (dus ik weet alles van vis), opgeleid in Noord-Holland (met groente zit het dus ook wel goed) en alweer een jaar of wat actief in Groningen (voilá, de lappen vlees). Na een aantal jaren in verschillende restaurants te hebben gewerkt ben ik in 2007 voor mezelf begonnen. Omdat ik de onafhankelijkheid waardeer, maar ook omdat het me toestaat creatiever te zijn met koken en daardoor een betere kok te zijn. Met Tom Waits of Johnny Cash op de achtergrond werk ik graag aan afwisselende menu’s voor opdrachtgevers, waarbij ik vaak gebruik maak van biologische producten en seizoensgebonden groente indien mogelijk.
Partners
Als ik al bezet ben op de door u gewenste datum: geen nood. Ik kan – na overleg met u – uw vraag of opdracht bijvoorbeeld doorspelen aan Mama Moos, van Mama Moos Catering Groningen. Wij werken voor opdrachten samen – zo speelt Moos in overleg opdrachten aan mij door als haar agenda vol is.

Disclaimer & privacy
Deze wordpress website verzamelt geen gegevens van u als bezoeker en slaat geen cookies en of analytische (bezoekers-) gegevens op.