Kosten

Graag stel ik een offerte op voor uw specifieke wensen, geeft u daarom gerust aan wat uw budget is en voor hoeveel personen dit is, dan selecteer ik een aantal menumogelijkheden.

Levering & Voorwaarden

Uiterlijk 7 dagen voor levering kan er kosteloos geannuleerd worden; uiterlijk 5 dagen voor levering het definitieve aantal personen doorgeven. De prijzen zoals vermeld, zijn inclusief one-way schalen en verpakkingen. U dient deze dus zelf nog op servies op te dienen, indien gewenst.

Uiteraard lever ik ook – tegen een vooraf afgesproken meerprijs – op nette schalen en/of servies. Voor uw ‘grotere’ partij of klus kan ik ook zorgen voor faciliteiten als servies, bestek, meubilair. Composteerbaar servies/ disposables is ook mogelijk: borden van suikerriet, bestek van cellulose – en alles mag bij het GFT-afval. Ik heb zelf veel materieel en een externe keuken, als er specifieke zaken ingehuurd dienen te worden voor uw wensen, worden daarvoor offertes aangevraagd.

Binnen de stad Groningen bezorg ik kosteloos. Daarbuiten betaalt u €0,19 per kilometer (excl. 21% BTW), heen en weer.

Een uurprijs is ook mogelijk voor bijvoorbeeld tijdelijke klussen en opdrachten op uw locatie: €28 per uur (excl. 21% BTW) en exclusief ingrediënten uiteraard.