Voorbeelden diners & hoofdgerechten – aantal gangen in overleg
- Voorgerecht koud: Diverse Antipasti
- Voorgerecht warm: Soep van winterpostelein en aardpeer
- Hoofdgerechten: Gekonfijte Eend of Vegetarisch taartje van truffelaardappel, wilde spinazie, zongedroogde tomaten.
- Nagerecht: Tarte Tatin en Crème Brûlée
- Bijgerechten: geroosterde groenten, aardappeltjes in de schil
Alleen Hoofdgerechten, te combineren met soepen, nagerechten, antipasti:
- Vlees en Schaaldieren Paella
- Zarzuela – Spaanse Vis- en Schaaldierenstoofschotel
- Gekonfijte Eend
- Gestoofde Lamsschenkel
- Gestoofde Lamsbout
- Parelhoen
- Pompoencurry
- Vegetarische Lasagne van aubergine
- Wild Zwijnstoofschotel
- In zeezout gebakken Zalm, gestoofd in kruiden
Bijgerechten:
- Diverse Broodsoorten, tapenade, pesto, aoilie.
- Couscous
- Geroosterde en gemarineerde bietjes en worteltjes
- Geroosterde Oudhollandsche Groentes, zoals topinamboer, zwarte wortel, schorseneren, pastinaken.
- Krielaardappeltjes in de schil, met peterselie.
Een driegangenmenu bij u bezorgd is er al vanaf EUR 19,50. Eventueel inzet van materieel (zoals servies, schalen etc) is niet inbegrepen in deze prijs. Ook is het mogelijk om een grote hoeveelheid dinners te cateren, voor een vast bedrag per maaltijd. Een salad-bar, brood wordt bijvoorbeeld bijgeleverd, voor bijna elk budget kan ik een voorstel maken.