Ter illustratie van wat er kan met een grotere catering waarvoor op locatie wordt geleverd en alleen op BBQ’s vlees en vegetarische hoofdbestanddelen worden afgemaakt, zonder een hele keuken te bouwen:
3 Menu-dagen voor circa 400 eters per dag:
MENU dag 1:
Couscoussalade met koriander, kikkererwten
Brood
Rode Kool salade
Wortel met amandelen salade
Tomaat – rode ui salade
Van de BBQ’s:
Pittige Merquez worstjes
Halloumi – Courgette Spies
MENU Dag 2:
Aardappelsalade
Brood
Tomaat – watermeloen – zwarte olijven salade
Zoet-zure Komkommersalade
Groene salade met artisjokharten en groene olijven
Van de BBQ’s:
Portobello gevuld met zongedroogde tomaat & Taleggio [Italiaanse koekaas]
Gegrild Gehaktbrood
Gegrilde Varkenslende
MENU dag 3:
Gele rijstsalade met koriander, perziken en rozijnen
Brood
Gegrilde groentes op groene sla, salade
Witte Koolsalade, mayonaise, rozijntjes, komijn
Bietjessalade met bosui en feta
Van de BBQ’s:
Tandoori Kipdrumsticks
Tandoori Groentenpakketjes [aubergine, courgette, tomaat, paddenstoelen etc]
Elke dag bijlages:
Pittige tomatensaus
Tzatziki, Hummus, Tapenade, Pesto, Kruidenboter, Aardbei-tomaat dip
Fruit.